این شبكه خبری به نقل از مایكل مان نوشت قرار است علی باقری و هلگا اشمیت در 24 ژانویه، دور جدیدی از مذاكرات را آغاز كنند.
سخنگوی كاترین اشتون گفته است ، معاونین هیات های مذاكره كننده می كوشند تا خلاء های موجود در خواسته های دو طرف را برطرف كنند.
در چند ماه گذشته سه دور مذاكرات سخت و فشرده میان هیات مذاكره كننده جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 در استانبول، بغداد و مسكو برگزار شد،
هر چند كارشناسان مذاكرات در بغداد و مسكو را فنی و پیچیده خواندند اما هیات ایرانی با ارائه بحث های ساختاری، مشخص و مدون طرف مقابل را بر سر دو راهی قرار داد.
طرح مسایل به صورت ریز همراه با ارایه راه حل از ویژگی تصمیم گیری هیات ایران در مسكو برای حل موضوعات باقی مانده بود، اما به علت بی برنامگی و نداشتن اختیار از سوی مذاكره كنندگان 1+5، بار دیگر مذاكرات مسكو به رغم آمادگی و همكاری كامل تهران منجر به نتیجه نهایی نشد.
رفتار و گفتمان دیپلمات های غربی در مسكو بگونه ای بود كه پس از اعلام پایان مذاكرات، بسیاری از كارشناسان و خبرنگاران بر وجود بی اختیاری مذاكره كنندگان 1+5 تاكید كردند.
انتخابات ریاست جمهوری آمریكا و فرصت طلبی باراك اوباما در این زمینه، اختلاف نظر و نبود یك توافق كلی میان اعضای 1+5از نگاه كارشناسان و دیپلمات ها، عمده ترین دلایل به نتیجه نرسیدن مذاكرات اعلام شده است.
برخی روزنامه نگاران با سابقه در سازمان ملل بعد از مذاكرات مسكو اعلام كردند این بار دیگر هیچ بهانه ای برای متهم كردن تهران به عدم همكاری وجود نداشت، زیرا غربی ها می خواستند در مسكو امتیاز بگیرند اما هیچ امتیازی ندهند.
اروپام 1908